Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΚΑΕΥΡΩ !!!


Στις 23 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό που υπάρχει σήμερα. Προκειμένου να προετοιμαστούν 3 εκατομμύρια καταστήματα και μικρές... 
επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ, θα λάβουν ενημερωτικά φυλλάδια και κάρτες για το νέο τραπεζογραμμάτιο. Σκοπός της ενημέρωσης είναι να προετοιμαστούν όλοι και να διασφαλίσουν ότι τα μηχανήματα επεξεργασίας τραπεζογραμματίων και οι συσκευές εξακρίβωσης της γνησιότητας τραπεζογραμματίων που διαθέτουν έχουν προσαρμοστεί ώστε να δέχονται το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

Φυλλάδια
Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όσοι διαχειρίζονται μετρητά στην εργασία τους είναι εξοικειωμένοι με την εμφάνιση του 10ευρου και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, και ότι μπορούν να μεταφέρουν τις πληροφορίες αυτές στους πελάτες τους, το Ευρωσύστημα θα αποστείλει ενημερωτικά φυλλάδια σε πάνω από 3 εκατομμύρια καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ τον Ιούνιο.

Διαστάσεις
Το νέο χαρτονόμισμα έχει διαστάσεις 127 επί 67 χιλιοστά και χρώμα κόκκινο όπως και το παλαιό. Εχουν ενσωματωθεί ποικίλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, με στόχο την προστασία τους από την παραχάραξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...