Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ξεπεράσαμε τους 100.000 αναγνώστες - Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς - Δείτε τα επίσημα στοιχεία που μας παρέχει η υπηρεσία του blog !!!


Αν και μετράμε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ζωής , όμως , έχουμε καταφέρει να αφήσουμε την δική μας ξεχωριστή πινελιά !

Το Hlias-Tsipas Blog δημιουργήθηκε περίπου 3 μήνες νωρίτερα , σε μια προσπάθεια να σας μεταφέρει τον παλμό των σημαντικότερων ειδήσεων , μέσα από την προσωπική ματιά του διαχειριστή του , Ηλία Τσίπα ! Τα θέματα που θα διαβάσετε μέσα από το συγκεκριμένο blog έχουν ονοματεπώνυμο , χωρίς να φοβόμαστε σε καμία περίπτωση να εκφράσουμε την άποψη μας στεκόμενοι πίσω από την όποια ...άψυχη ασφάλεια που μπορεί να μας παρέχει η οθόνη ενός υπολογιστή . Μπορεί ο βασικός κορμός της καθημερινής θεματολογίας που δημοσιεύουμε να προέρχεται από την πόλη της Πάτρας , όμως τα βέλη μας επικεντρώνονται και σε "άλλου" είδους ρεπορτάζ .

Δεν έχουμε καμία προσωπική επιθυμία να ευλογήσουμε τα ... γένια μας , όμως καμία φορά οι αριθμοί και τα στατιστικά δεδομένα περιγράφουν επακριβώς της πραγματικότητα . Στα του οίκου μας λοιπόν , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε σε καθημερινή βάση , ξεπερνώντας στο άψε σβήσε τους 100.000 αναγνώστες , από τα επίσημα στοιχεία που μας παρέχει η υπηρεσία του blog ! Τι μπορούμε να πούμε εδώ ... ? Απλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ύστερα από το πετυχημένο εγχείρημα του patra gossip-news.gr , συνεχίζεται να μας στηρίζεται και εδώ 

Μάλιστα , στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να αντικρίσετε και τις χώρες ανά τον πλανήτη που επισκέπτονται κατά συχνότερη κλίμακα το Hlias - Tsipas blog . 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...