Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αυτός ο Πατρινός με συγκίνησε σήμερα το πρωί - Εδειξε το μεγαλείο της ψυχής του! Η συγκλονιστική πτυχή με το 10χρονο παιδί των δολοφόνων της μητέρας του !!!


Δολοφόνησαν τη μητέρα του το 2012 στο σπίτι της στην οδό Ναυαρίνου, την φίμωσαν και πέθανε από ασφυξία. Για να της πάρουν.. ένα δαχτυλίδι.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε χθες στον Πύργο σε δις ισόβια και 30 χρόνια κάθειρξη, τόσο για την δολοφονία της μητέρας του Κωνσταντίνας Κουλούρη, όσο και για την δολοφονία της 82χρονης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2012. Κι όμως ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο ναυτιλιακός πράκτορας Γιάννης Κουλούρης συγκλόνισε με όσα είπε σήμερα στον Max Fm. Αισθάνθηκε δικαιωμενος από το αποτέλεσμα της δίκης και την καταδίκη των δολοφόνων της μητέρας του, ωστόσο στην ολη ιστορία υπάρχει και ένα παιδί 10 ετών. Το παιδί των δύο δολοφόνων. Ζει στο Ηράκλειο με τον αδελφό της γυναίκας που μπήκε στο σπίτι της Κωνσταντίνας Κουλούρη και μαζί με τον σύηντροφό της, την φίμωσε. "Να είστε σίγουρος ότι ο νους μου είναι και σε αυτό το παιδί. Και θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ" είπε ο Γιάννης Κουλούρης στον MAX FM. Δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, προφανώς από τη σεμνότητα που τον διακρίνει. Εδειξε όμως το μεγαλείο της ψυχής του. Και είμαστε σίγουροι για το τι θα κάνει γι αυτό το παιδί. Που μεγαλώνει χωρίς τους γονείς του, όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Φλαμής μέσα από το προσωπικό του blog !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...