Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

KI ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ!!!


ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΚΑΦΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΟ !

Διαβάζεται σαν ανέκδοτο. Δεν είναι όμως. Η άθλια στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας σε συνδυασμό με την σημερινή γκάφα του Κεδίκογλου να ανακοινώσει από το Mega ότι η ΝΔ θα στηρίξει Καμίνη και Σγουρό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τους Νεοδημοκράτες σε επιλογές που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ! Ο μέσος Νεοδημοκράτης ψηφοφόρος έδειξε σε αυτές τις εκλογές τουλάχιστον στα μεγάλα Αστικά κέντρα ότι δεν του αρέσουν τα κομματικά χρίσματα ούτε οι πολιτικές στηρίξεις. Χρίσμα είχε ο Σπηλιωτόπουλος, δεν υπάκουσαν οι Νεοδημοκράτες. Χρίσμα είχε ο Κουμουτσάκος πάλι δεν υπάκουσαν. Και οι δυο έμειναν έξω από τον δεύτερο γύρο! Πως έρχεται λοιπόν τώρα η Νέα Δημοκρατία και ζητά να ψηφίσουν αυτούς που στον πρώτο γύρο εξύβριζαν με τα χειρότερα λόγια; Οι λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά του Κεδίκογλου που βγήκε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος (εκπρόσωπος της ΝΔ έπρεπε να είχε βγει, όχι εκπρόσωπος της κυβέρνησης) ανακοινώνοντας την στήριξη σε Καμίνη και Σγουρό θα λειτουργήσει και πάλι ως μπούμερανγκ. Αφενός γιατί καταστρέφουν το ανεξάρτητο προφίλ Καμίνη και Σγουρού και αφετέρου επειδή οι Νεοδημοκράτες ουδέποτε υπάκουσαν μαζικά σε εκλογές του δευτέρου γύρου. Εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε Αθήνακαι Αττική που σίγουρα δεν θα ψηφίσει Καμίνη και Σγουρό μετά την υπόδειξη του Κεδίκογλου βγάζουμε εύκολα συμπέρασμα πως εκεί στη ΝΔ τα έκαναν πραγματικά σκ...τά!


πηγή : fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...