Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Το Hlias-Tsipas blog σχολιάζει : «H ...."προτίμηση" στο β' γύρο εκ μέρους του Κώστα Σπαρτινού , εκλέγει το νέο δήμαρχο Πατρέων - Ποιον από τους Κ.Πελετίδη - Κ.Χριστόπουλο θα επιλέξει να στηρίξει;»


Ο πρώτος γύρος των εκλογών που αφορά τα πεπραγμένα του δήμου Πατρέων , θα λέγαμε πως κυμάνθηκε λίγο πολύ στα πλαίσια των προβλέψεων και προγνωστικών που προϋπήρχαν !


Το δίδυμο των Κ.Πελετίδη - Κ.Χριστόπουλου θα αναμετρηθεί στο δεύτερο καθοριστικό γύρο , όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα , αφού δεν υπάρχει περαιτέρω χρόνος για άλλες πολιτικές ..."κολοτούμπες" . Ο υποστηριζόμενος υποψήφιος του ΚΚΕ κατάφερε να συγκεντρώσει το αξιοσημείωτο ποσοστό των 29.1% , με τον επικεφαλής της παράταξης " Νέα Πόλη" , να ακολουθεί με 22% . Σαφέστατα και πρόκειται για μια πολύ ελπιδοφόρα επίδοση , αν αναλογιστούμε πως στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου ανερχόταν γύρω στο 15% . 

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , Κώστας Σπαρτινός , θεωρούμε πως θα παίξει πολύ καταλυτικό ρόλο στο β γύρο , αφού η φανερή η άτυπη ..."προτίμηση" του μεταξύ των δυο αντικρουόμενων πρόσωπόν , θα κρίνει το όλο παιχνίδι . Δηλαδή αν θα προτιμήσει οι ψηφοφόροι που του χάρισαν το 17.5% να μεταβούν προς το στρατόπεδο του ΚΚΕ - που τόσα μα τόσα τους χωρίζουν- ή τελικά θα υποστηρίξουν τον ..."ανεξάρτητο" Κώστα Χριστόπουλου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Το δεύτερο σενάριο φαντάζει να βαδίζει σε πιο ρεαλιστική βάση .

Το Hlias-Tsipas blog θεωρεί πως έχει φτάσει πια η κατάλληλη στιγμή εκείνη να πέσουν οι ..."μάσκες" , με τον Κώστα Πελετίδη να μας αποδεικνύει στην πράξη αν θέλει και επιδιώκει να γίνει ο νέος τοπικός... "άρχοντας" της πόλης , ή θα συνεχίσει να παραμένει στην .."σίγουρη θέση" της αρκετά ενισχυμένης δημοτικής αντιπολίτευσης .

Κοντός ψαλμός αλληλούια ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...