Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Haris Colakovits: "Ποιος είναι ο Μπερδέσης;"

Haris Colakovits: "Ποιος είναι ο Μπερδέσης;"

Όταν κάποιος αρχίζει τα πού, πότε και γιατί.... εγώ ένα ξέρω: ότι κάτι τρέχει σίγουρα!
Γιατί όταν έχεις τον αέρα του "φαβορί" , του μεγάλου star στα ρινγκ, είσαι "κάποιος" με όνομα και ιστορία..... τότε σίγουρα σέβεσαι τους αντιπάλους σου και τη δική τους ιστορία! Όταν όμως φοβάσαι ή έχεις το παραμικρό κόμπλεξ ή ενδιασμό... αρχίζεις τις ερωτήσεις. "Ποιος, πού , πότε , γιατί...."
Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες από τη διοργάνωση.... με τον αέρα του φαβορι και εμφανή έπαρση προσγειωθηκε σημερα το μεσημερι στο αεροδρόμειο της Αθήνας "Ελευθεριος Βενιζελος" ο ψηλός (1,88cm) Σερβος πρωταθλητης Haris Colakovits! Από ψηλά όπως φαίνεται "βλέπει" και τους αντιπάλους του ο Σέρβος αφού ο επαγγελματίας πυγμάχος δήλωσε στους δημοσιογράφος που τον περίμεναν τα εξής: 
"Έχω 6 επαγγελματικους αγώνες, 5 νίκες με 4 ΚΟ και μια ήττα από ντισκαλιφιε που την αμφισβητώ! Το επαγγελματικο ρεκόρ του Μπερδεση είναι μια νίκη σε έναν αγώνα! Αυτό τα λέει όλα; Ποιος είναι ο Μπερδεσης για να με φοβίσει; Θέλω τη νίκη και έχω στόχο έναν ευρωπαϊκό τίτλο σύντομα"!
Το ότι ο Τάσος Μπερδέσης έχει μόνο έναν επίσημο αγώνα , έκανε τον Σέρβο να μιλήσει με τον παραπάνω τρόπο. Όπως και να έχει.... το θέμα είναι οτι δεν πρέπει να υποτιμά κανείς τον όποιο αντίπαλο έχει απέναντί του αφού τα φαινόμενα απατούν τις περισσότερες φορές.
Το πλήθος των αγώνων του Πατρινού αθλητή δεν γνωρίζει ο Σέρβος, οπότε η μεθαυριανή ημέρα... θα είναι ημέρα έκπληξης για εκείνον αφού έχει λογαριάσει.... χωρίς τον ξενοδοχο! 
Πληροφοριακά (μιας που αναφερθηκα σε ξενοδοχεία και ξενοδόχους.... για τις ανάγκες του ρεπορτάζ θα σας αναφέρω....ότι: ) Ο Colakovits με το προπονητικο του team θα διανυκτερευσουν στο ξενοδοχειο "Στρατος Βασιλικος" της Αθηνας του ομιλου AIROTEL και το Σαββατο το πρωι θα ταξιδεψουν στην Πατρα για την επισημη ζυγιση και θα διαμεινουν στο Achai Beach του ιδιου ομιλου!
Πηγή : skaouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...