Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Όργιο με τις φήμες για το εκλογικό αποτέλεσμα - Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι δημοσκόποι για τα exit polls !!!

Όργιο με τις φήμες για το εκλογικό αποτέλεσμα - Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι δημοσκόποι για τα exit polls Όλα ανοικτά για το εύρος της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Όπως συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες οι φήμες αρχίζουν να δίνουν και να παίρνουν για το αποτέλεσμα των exit poll αλλά και για το τί θα βγάλει η κάλπη.

Οι δημοσκόποι εμφανίζονται προβληματισμένοι μετά το στραπάτσο της προηγούμενης Κυριακής και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού η κάλπη είναι τριπλή και το δείγμα από τα exit poll δεν είναι τόσο μεγάλο.
Οι δημοσκόποι εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι και συνεδριάζουν από τις 17.00 προσπαθώντας να βγουν από το αδιέξοδο που προκύπτει.
Τα ευρήματα που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους, τους κάνουν να προβληματιστούν και μέχρι τις 19.00 που θα δοθεί το πρώτο κύμα των exit poll όλα είναι ανοικτά.
Για τις ευρωεκλογές, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 20.00 το βράδυ, ενώ θα ζήσουμε και μεγάλα ντέρμπι σε δήμους και Περιφέρειες , όπως διαβάζουμε μέσα από το thebest.gr !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...