Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

EAN XAΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ 5% ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΘΑΥΜΑΤΟΣ...



ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΑΝ Η ΝΔ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 16% ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Μπορεί η ΝΔ να προσπαθεί με διαρροές να εμφανίσει ότι με εξαίρεση τα αστικά κέντρα στην υπόλοιπη Ελλάδα πήγε πολύ καλά (!), η πραγματικότητα ωστόσο αποτυπώθηκε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία της ΝΔ. Απογοήτευση και αγωνία για την επόμενη Κυριακή. Τι πραγματικά τώρα συμβαίνει με τη ΝΔ; Το κόμμα του Σαμαρά έχει σοβαρότατο πρόβλημα με τους ψηφοφόρους του. Εκτός από αυτούς που απείχαν, μεγάλο μέρος αυτών επέλεξε να ψηφίσει υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, του ΠΑΣΟΚ (Καμίνης,Μπουτάρης κ.α.) ή ακόμα και υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιθανότητα να κερδίσει η ΝΔ για όποιον αντιλαμβάνεται τι γίνεται στην κοινωνία δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο. Άρα λοιπόν πάμε στο ζητούμενο. Ποια θα είναι η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα. Εκεί λοιπόν όλα είναι ανοιχτά. Η ΝΔ ξεκινά με ένα μειονέκτημα της τάξης του 4%-5%. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτήσει μέσα στην εβδομάδα ρεύμα νίκης το ποσοστό αυτό θα εκτιναχθεί στο 7%-8%. Υπάρχει όμως και η περίπτωση η ΝΔ να πέσει πολύ χαμηλά, περίπου στο 16% και με ένα ποσοστό κοντά στο 26% ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πρώτο κόμμα με 10% διαφορά! Μπορεί να συμβεί αυτό; Μπορεί, εάν και εφόσον η ΝΔ δεν κατορθώσει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της.

fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...