Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ BOEING !


...ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...

Αλλάζουν ξανά τα δεδομένα στις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia Airlines. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας κλονίζεται η βεβαιότητα για το που έπεσε το αεροσκάφος.


Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι θα εξετάσουν εκ νέου ακόμα και τα δεδομένα των δορυφόρων από τα οποία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Boeing συνετρίβη στον νότιο Ινδικό.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσία αξιωματούχων της Μαλαισίας και της Κίνας, ο Γουόρεν Τρας εξήγησε: «Θα είναι κάτι σαν μελέτη όλων των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα. Θα δούμε και πάλι τα στοιχεία των δορυφόρων, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα ερμηνεύσαμε σωστά» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Ο Τρας είπε ακόμα ότι τα σκάφη κάλυψαν μια έκταση 4.638.370 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ πραγματοποιήθηκαν 334 πτήσεις συνολικής διάρκειας 3.137 ωρών. «Δυστυχώς όλη αυτή η προσπάθεια δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα» τόνισε.

«Είχαμε την πεποίθηση ότι η βάση των πληροφοριών μας ήταν σωστή για την περιοχή που εξετάζαμε, ωστόσο, στην πράξη αυτή η πεποίθηση δεν μεταφράστηκε στο να εντοπίσουμε το αεροσκάφος» τόνισε.


Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...