Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αυτά είναι τα ....ΛΑΜΟΓΙΑ που κρύβονται πίσω από τις μάσκες , πίσω από το blog "YPO-KOSMOS" !!!


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ... ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΜΟΥ . ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ !

Αναφέρομαι σε άρθρο που ανέβασε το blog , "YPO-KOSMOS" πριν ελάχιστα λεπτά , με τίτλο ..."Τέρμα τα ψέμματα αδέρφια - Επιθυμείτε να γίνετε blogger ; !!! Τότε να αποφύγετε καλύτερα την περίπτωση του Ηλία Τσίπα !" Διαβάστε - Εδώ

Πραγματικά δεν μου προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη η συγκεκριμένη ΑΝΑΝΔΡΗ προσωπική επίθεση που δέχομαι , αφού δεν θα πρόκειται για την πρώτη φορά που θα βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές . Κάποια άτομα με κρυμμένο το πρόσωπο τους , πίσω από έναν υπολογιστή , χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο blog ...ΕΚΤΡΩΜΑ , εξωτερικεύοντας προς τα έξω την ΧΟΛΗ τους και μόνο , νομίζουν πως θα ρίξουν άδεια και θα πιάσουν γεμάτη . Με αυτό το πλευρό όμως , να κοιμούνται . Μάλιστα , διατυμπανίζουν πως "Έχουν πολλά για την γούνα μου " . Να συμβεί κάτι τέτοιο , είναι από λίγο έως πολύ αδύνατον , αφού ήδη ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν και κατανοείτε πως δικαιολογούμαι στο να μην φοράω γούνες .

Τόσο μέσω του patra gossip-news.gr , όσο και του νοεισερχόμενου Hlias - Tsipas blog , ακολουθώ την τακτική στο οποιοδήποτε άρθρο δημοσιεύεται από τα δύο συγκεκριμένα blog , στο τέλος να αναγράφεται το όνομα μου , μη φοβούμενος - όπως υποστηρίζουν και αυτοί - τίποτα και κανέναν . Ο κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει πως ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - από άτομα άγνωστης ταυτότητας - κρύβονται πίσω από τον ..."ΥΠΟ-ΚΟΣΜΟ" . Όπως συνηθίζει να ισχυρίζεται και ο σοφός λαός μας , "Καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται " . Ας το βάλουν αυτό καλά στο μυαλό τους κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι , αφού από απειλές και εκβιασμούς δεν τσιμπάω , ιδίως όταν αυτά προέρχονται από ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...