Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Δημαράς μας τα ... ΧΩΝΕΙ πολύ άγρια : " Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω " !!!

Βίντεο : Η σκληρή απάντηση του Γιάννη Δημαρά για τα δημοσιεύματα του "χρίσματος"

Έξω φρένων παρουσιάστηκε σήμερα ο Γιάννης Δημαράς με τα τοπικά μεντιακά μέσα , αφού από χθες κάνει το γύρω η είδηση πως αναμένεται να παραχωρήσει το δαχτυλίδι της παράταξης στον Πέτρο Ψωμά , ύστερα από την ..."σφαλιάρα" που του έριξαν οι Πατρινοί στις δημοτικές εκλογές , χαρίζοντας του το 10% !


Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ του Hlias Tsipas blog ( Εδώ ) που λίγες ώρες νωρίτερα είχε επιδοκιμάσει την παραπάνω ..."χαρμόσυνη" εξέλιξη , όμως φαίνεται πως υπολογίζαμε χωρίς τον ... απερχόμενο Δήμαρχο Πατρέων . Σήμερα ήταν η σειρά του να τοποθετηθεί στα όσα αναληθή ακούστηκαν κατά τις τελευταίες ώρες , όπου δεν διστάζει να μας τα χώσει πολύ άγρια . Και όμως , πολύ καλά ακούσατε , με τον Γιάννη Δημαρά - δυστυχώς για εμάς - να μην το κουνάει με τίποτα . Με σημερινές του δηλώσεις μας ξεκαθαρίζει πως ....δεν πάει πουθενά , πουθενά , πουθενά , εδώ θα μείνει !

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...