Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΥΚΑΣ: Ο πανελληνιονίκης του βάδην στον αγώνα των εκλογών!


Με πείσμα και δουλειά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καυκάς μπαίνει στην μάχη της «κάλπης» με τον συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα» του Γιάννη Δημαρά. Με βήμα στους νέους που θέλουν μια Πάτρα αντάξια των προσδοκιών τους και μακριά από κομματικές ταυτότητες και λογικές καρεκλοκένταυρου ο Γιάννης Καυκάς πραγματοποιεί σειρά επαφών στον αγώνα των εκλογών. 

Άλλωστε ο ίδιος ως 1ος πανελληνιονίκης και 1ος βαλκανιονίκης στα 10χλμ βάδην γνωρίζει το μυστικό της επιτυχίας στους αγώνες, σκληρή δουλειά και πρόγραμμα . «Εμείς οι νέοι, βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και όλα αυτά που «χτυπούν» κυρίως τη γενιά μας και περιορίζουν τους ορίζοντές μας, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να δράσουμε. Πρέπει να «ξυπνήσουμε», να αφήσουμε τους καναπέδες και να κάνουμε κάτι για τον τόπο που γεννηθήκαμε, αγαπάμε και ζούμε.» τονίζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καυκάς. 

πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...