Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ... ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !


Και κάπου εδώ ξεκινάει η πραγματική .."μάχη" που θα κρίνει το πρόσωπο εκείνο που θα κόψει πρώτος το νήμα της τελικής κούρσας , όσον αφορά την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της πόλης !


Το Hlias-Tsipas blog λίγο πολύ σας είχε προετοιμάσει για τα αποτελέσματα των εκλογών που έδειξε το χθεσινό Exit Poll της Data.Rc , με το δίδυμο των Κ.Πελετίδη - Κ.Χριστόπουλου να αναμετριούνται στο δεύτερο και παράλληλα ..."do or die" εκλογικό γύρο . Ο υποψήφιος από το ΚΚΕ δείχνει να κερδίζει την προτίμηση των υπόλοιπων .."χαμένων" υποψηφίων δημάρχων , αφού ήδη οι Κ. Σπαρτινός , Χ.Πατούχας και Α.Παναγιωτόπουλος τέθηκαν φανερά υπέρ του μεγάλου νικητή που έδειξε η εκλογική κάλπη της πρώτης Κυριακής .

Λέτε για πρώτη φορά τα ..."κλειδιά" της τρίτης κατά σειρά πόλης της χώρας να δοθούν στο Κομμουνιστικό κόμμα ? Κανείς δεν ξέρει , όλα παίζονται . Σε λίγες μέρες θα κριθούν τα πάντα , με το Hlias - Tsipas blog να σας κρατάει σε συνεχή ενημέρωση .

Κοντός ψαλμός αλληλούια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...