Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ : Παραιτείται από την Προεδρία της παράταξης ο Γιάννης Δημαράς – ΔΕΙΤΕ σε ποιον δίνει «δαχτυλίδι»


«Δαχτυλίδι» στον Πέτρο Ψωμά, φαίνεται πως δίνει ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς. 
Ο Δήμαρχος που σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ήρθε 4ος (μετά τους κυρίους Πελετίδη, Χριστόπουλο και Σπαρτινό) είπε χθες πως θα παραιτηθεί από την Προεδρία της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» και θα προκηρύξει διαδικασίες για την ανάδειξη ενός νέου αρχηγού που θα οδηγήσει την ομάδα στις εκλογές του 2019. Πάντως οι περισσότεροι έλεγαν πως ο κ. Δημαράς «έδειχνε» τον κ. Ψωμά, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου εδώ και χρόνια.

Το Hlias-Tsipas blog θεωρεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη , αφού τα πολύ χαμηλά ποσοστά που του χάρισαν οι Πατρινοί πολίτες , συντέλεσαν καθοριστικά στο να γκρεμιστεί το όλο οικοδόμημα μέσα σε μια νύχτα . Το κλίμα ήταν πολύ ..."βαρύ" για να τον αντέξει περαιτέρω χρονικό διάστημα , με τον Γιάννη Δημαρά να γυρίζει οριστικά σελίδα . Μαγκιά του που το κατάλαβε , έστω και στο πάρα 5 . Κάλιο αργά παρά ποτέ  . 

Πάλι καλά που το πήρε απόφαση να σηκωθεί να φύγει ... Πάλι καλά να λέμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...