Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Μαρία Ρήγα ..."ρίχνει το βάρος" στην μείωση της ανεργίας των νέων !


Σε καθημερινή βάση ..."βομβαρδιζόμαστε" από τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν οι εκατοντάδες υποψήφιοι που έλαβαν την απόφαση να κατέλθουν στις αυτοδιοίκητες εκλογές του Μαΐου .


Το Hlias-Tsipas blog  εδώ και καιρό έχει ξεχωρίσει την Γραμματέα του αθλητικού Συλλόγου Κωφών & Βαρήκοων Ν.Δ Ελλάδος , η οποία έχει προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ένα μείζον ζήτημα που ελάχιστοι άλλοι συνάδελφοι της σχολιάζουν . Φυσικά , αναφερόμαστε στα θεόρατα ποσοστά της ανεργίας των νέων της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Άκρως ανησυχητικό παραμένει το φαινόμενο της συνεχιζόμενης υψηλής ανεργίας των νέων (ηλικίες 15-24), καθώς το 57,2% αυτών αποτυγχάνει να εισέλθει στην αγορά εργασίας, ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι (οι αναζητούντες εργασία για χρονικό διάστημα άνω των 12 μηνών) αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία (71,0%) στο σύνολο των ανέργων .


Η Μαρία Ρήγα έχει υποσχεθεί σε όσους τελικά την επιλέξουν στην εκλογική κάλπη , να κάνει τα πάντα , οτιδήποτε περνάει από το χέρι της προκειμένου να ληφθούν μέτρα και πολιτικές - κατά το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα συγκληθεί - ώστε εκατοντάδες νέα παιδιά της πόλης μας να βρουν περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης .

Το μόνο που μπορούμε να της πούμε , είναι μαγκιά της που δίνει το πρώτο βήμα στη νέα γενιά που ακολουθεί , όταν κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να πουλάνε λόγια του αέρα , φιλοσοφώντας από τον καναπέ τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...