Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση, νερό και δυνατότητα επικοινωνίας! Δωρεάν ρεύμα υποσχέθηκε ο Τσίπρας αν γίνει Πρωθυπουργός!!!

Κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση, νερό και δυνατόττηα επικοινωνίας! Δωρεάν ρεύμα υποσχέθηκε ο Τσίπρας αν γίνει Πρωθυπουργός!!!

Την εγκαθίδρυση «Ειδικού Καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης» για τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού υποσχέθηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας  κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κοζάνη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι «δεν θα μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, θέρμανση, νερό και δυνατότητα επικοινωνίας», προτείνοντας μάλιστα την παροχή δωρεάν ποσότητας ρεύματος σε όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, δηλαδή σε περίπου 410.000 καταναλωτές.
Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα επεκτείνει επίσης τα υφιστάμενα κοινωνικά τιμολόγια και επιδόματα σε νέες κατηγορίες δικαιούχων, σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες θέρμανσης και σε νέες περιοχές.
Ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης ο κ.Τσίπρας δεσμεύτηκε για την «μείωση της τιμής του σε 0,9 ευρώ από 1,3 ευρώ ανά λίτρο, την διεύρυνση των δικαιούχων και την διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης σε τεχνολογίες και θερμαντικά μέσα με χαμηλότερο κόστος θερμικής μονάδας και καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις και  την χορήγηση 50% του επιδόματος ως προκαταβολή» .
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...