Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μόνο Εδώ : Σφαλιάρα σε Μαριάννα Λάτση και εφοπλιστές από τον Κωνσταντέλο στη Βουλιαγμένη !!!

unnamed (2)

Τον Γρηγόρη Κωνσταντέλο τον γνώρισα στα τέλη της δεκαετίας του 90 όταν εκπροσωπούσε επι σειρά ετών τους συναδέλφους του. Τους πιλότους της Ολυμπιακής. Ένας ξανθός τυπάκος με Γερμανική αυτοκυριαρχία που για χρόνια πολλά πετούσε και είχε την ευθύνη ανθρώπινων ψυχών. Ένας τύπος παθιασμένος με ότι έκανε, με επιχειρήματα, γνώσεις και παιδεία. Έχω να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Χαθήκαμε. Όταν λοιπόν άκουσα ότι αποφάσισε να κατέβει στο «τρίγωνο του διαβόλου» των Νοτίων Προαστίων στην αρχή σκάλωσα. Είπα μέσα μου γιατί το κάνει; Έχει λόγο;

Κατόπιν διαπίστωσα τον λόγο. Και ήταν απλός. Δε γούσταρε να ζει άλλο σε προτεκτοράτο πλουσίων, εφοπλιστών διαπλεκόμενων που εξυπηρετούσε αποκλειστικά και μόνο τα μέλη των ισχυρών οικογενειών. Το ρεπορτάζ είναι της εφημερίδας Άποψη και το παραθέτω αυτολεξεί.
«Ο Σπυράγγελος Πανάς, παρά το σπρώξιμο των λεφτάδων της περιοχής (οικογένειες Μαρτίνου, Προκοπίου, Λάτση και άλλων) και του Μητροπολίτη Παύλου, έχασε τις εκλογές από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τρέχει στο Πρωτοδικείο για επανακαταμέτρηση…
Λένε πως αν μαθαίνεις από τις ήττες σου, δεν έχεις χάσει ποτέ. Αν αυτό ισχύει, ο απερχόμενος δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σπυράγγελος Πανάς είναι πολλαπλά χαμένος: όχι τόσο γιατί ηττήθηκε στις εκλογές τής περασμένης Κυριακής από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αλλά γιατί δεν έχει τη γενναιότητα να την αποδεχθεί, αμφισβητώντας την στο Πρωτοδικείο. Σε αυτό έχει καταφύγει ο κ. Πανάς ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψήφων, με την υποστήριξη των τοπικών προυχόντων οι οποίοι τον «έσπρωξαν» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Οι γνωρίζοντες από πρώτο χέρι τα διαδραματιζόμενα στον Δήμο 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη) επιβεβαιώνουν ότι το εφοπλιστικό κεφάλαιο (οικογένειες Λάτση, Προκοπίου, Μαρτίνου) κι ο πρώην δήμαρχος-κατεστημένο Γρηγόρης Κασιδόκωστας είχαν στοιχηθεί πίσω από τον κ. Πανά. Ακόμα κι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Παύλος, καλούσε τους πιστούς μετά τη λειτουργία να πηγαίνουν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τού απερχόμενου δημάρχου.
Ο κ. Κωνσταντέλλος, πάντως, δεν προσέρχεται στη μάχη τού Πρωτοδικείου χωρίς επιχειρήματα. Προκειμένου, μάλιστα, να είναι όσο το δυνατό περισσότερο νομικώς καλυμμένος έχει ζητήσει την παρουσία εισαγγελέων στην επανακαταμέτρηση στο κτίριο 6 του Πρωτοδικείου ώστε να μη γίνουν -οι γνωστές σε άλλες περιπτώσεις- λαθροχειρίες.
Το τελικό συμπέρασμα σε αυτές τις εκλογές ήταν ότι δεν μέτρησαν τα πορτοφόλια και τα τζάκια της περιοχής, αλλά το «καθαρό» πρόσωπο ενός υποψηφίου που δεν είχε καμία σχέση με επιχειρήσεις, εφοπλιστές, τραπεζίτες και άλλους λεφτάδες.
πηγή : nassos - blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...