Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε… δαγκωτό Γιάννη Καυκά !!!


Όπως όλοι οι Πατρινοί πολίτες περιμένουν με ανυπομονησία την τελική έκβαση της εκλογικής κάλπης , έτσι και εγώ προσμένω για το τοπίο της επόμενης ημέρας !


Αν και προσωπικά είμαι αντίθετος με πολλές από τις πολιτικές που έχει επιλέξει να εφαρμόσει ο Γιάννης Δημαράς καθ όλη την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας , όμως θεωρώ πως η  επιλογή του να συγκαταλέξει δεκάδες νέα άτομα στο ψηφοδέλτιο του , κινείται προς την σωστή κατεύθυνση . Προσωπικά δεν σας κρύβω πως .."γουστάρω" - όσο κανέναν άλλον υποψήφιο - να ακούσω ότι εκλέχτηκε στο νέο δημοτικό συμβούλιο ένα και μοναδικό πρόσωπο . 

Φυσικά , όπως επανειλημμένα το έχω δηλώσει και παλαιότερα , έτσι και αυτή την στιγμή η επιλογή που εστιάζει στο πρόσωπο του Γιάννη Καυκά . Τώρα , ήρθε επιτέλους η ώρα εκείνη να εξέλθουν στην επιφάνεια της τοπικής αυτοδιοίκησης άτομα που τόσα χρόνια μας έχουν αποδείξει πως φορούν παντελόνια , τιμώντας τον λόγο και τις υποσχέσεις τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...