Τρίτη 27 Μαΐου 2014

AΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ... !!!



Όσοι περίμεναν ότι μετά τις ευρωεκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει πολιτικές κινήσεις, από ηγετικές εμφανίσεις έως αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου...

Ο πρώην πρωθυπουργός, που τόσο συζητήθηκε στην προεκλογική περίοδο, εξαπέλυσε και δέχθηκε πυρά, «κατεβάζει τα ρολά» και ετοιμάζεται να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. 

Και όλα δείχνουν -ή, τουλάχιστον, αυτή είναι η πρόθεσή του και τα σχέδιά του-, το καλοκαίρι αυτό να είναι... μακρύ.

«Θα εμπλακεί στις πολιτικές εξελίξεις, μόνο εάν προκληθεί. Και ο μόνος που μπορεί να τον προκαλέσει είναι ο Βενιζέλος» λέει συνομιλητής του, προϊδεάζοντας για τη στάση του κ. Παπανδρέου. «Θα τον ξαναδείτε από Σεπτέμβριο» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός δεν βλέπει κανένα ενδιαφέρον στα όσα προέκυψαν από τις ευρωεκλογές, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στο αποτέλεσμα που να πυροδοτούν ραγδαίες εξελίξεις -ούτε στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό ούτε εντός του ΠΑΣΟΚ. 

«Έπραξε το καθήκον του, στήριξε το ΠΑΣΟΚ, με τη διευκρίνιση ότι δεν αποδέχεται την Ελιά, απάντησε έμπρακτα στις κατηγορίες ότι θα υπονόμευε τον Βενιζέλο, πηγαίνοντας κόσμο στη ΔΗΜΑΡ και τώρα θα... περιμένει» δηλώνει άλλοτε υπουργός του.

Στην επισήμανση τι θα κάνει με τον κ. Βενιζέλο, διευκρινίζει ότι «ο κ. Παπανδρέου θα τον αφήσει να τα βγάλει πέρα μόνος του. Να διαχειριστεί τα προβλήματα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει με την πολιτική του, όπως την ιστορική εκλογική πτώση του ΠΑΣΟΚ».

Έτσι, όσοι απευθύνονται στον κ. Παπανδρέου με το αδιόρατο ερώτημα «τι κάνουμε τώρα, πρόεδρε;», εισπράττουν ένα κλίμα, του τύπου «κάντε ό,τι θέλετε, μαζί θα τα πούμε μετά τις διακοπές». 

Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, έστω και εκ του μακρόθεν, και θα κάνει σποραδικά κάποιες παρεμβάσεις, ώστε να μην φανεί ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα -μια πρώτη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα την έκανε ήδη, χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερες συζητήσεις, ενδεικτικό των διαθέσεών του. 

Απλά, όπως δεν χαλούσε, ακόμη και όταν ήταν επιφορτισμένος με τα πρωθυπουργικά καθήκοντα, το καλοκαίρι του, έτσι θα κάνει και τώρα, πιστός στη ρήση του πατέρα του «σεβασμός στα μπάνια του λαού»...

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...