Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΠΟ 2,5%-3,5% ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ !!!


ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΡΙΑΚΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΛ, ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Η ΔΗΜΑΡ !


Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά από 2,5%-3,5% στο πρώτο κύμα των Exit Polls δίνουν όλοι οι δημοσκόποι από το πρώτο κύμα των Exit Polls. Αν και είναι νωρίς γιατί είναι πολύ μικρό το δείγμα καθώς είναι πολύ υψηλή η αποχή, εν τούτοις φαίνεται να διαμορφώνεται η πρώτη εικόνα χωρίς ακόμα να δημοσιοποιήσουμε ακριβή ποσοστά.

Στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή, μάλλον με διψήφιο ποσοστό και λίγο πιο πίσω η Ελιά η οποία φαίνεται να ανεβαίνει σημαντικά σε σχέση με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Το Ποτάμι μάλλον θα εκλέξειΕυρωβουλευτή αλλά είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τα προηγούμενα γκάλοπ. Σταθερό τοΚΚΕ και πολύ χαμηλά η ΔΗΜΑΡ, η οποία ίσως να μην εκλέξει Ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛεπίσης φαίνεται να εκλέγουν ένα Ευρωβουλευτή. Οι εκτιμήσεις αυτές έχουν δοθεί από 3 δημοσκόπους, οι οποίοι συνιστούν προσοχή γιατί μετά τις 5 ίσως έρθουν ανατροπές. Σε λίγο περισσότερα με αναλυτικά ποσοστά , σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές των καλώς συναδέλφων του Fimotro .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...