Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Με selfie του Κώστα Χριστόπουλου η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου !


Με selfie του Κώστα Χριστόπουλου η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η selfie φωτογραφία που βγήκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδημητρακόπουλο. Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΛΗ συνομίλησε με τον Γιώργο Παπαδημητρακόπουλο ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί του για μια ξεχωριστή “selfie” φωτογραφία, την οποία απαθανάτισε ο γνωστός δημοσιογράφος με το κινητό του, “Μιλώντας με τον κ. Χριστόπουλο, διαπίστωσα ότι έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο ευθύ, μεθοδικό και απόλυτα ικανό. Μας ενώνει η αγάπη μας για την Πάτρα αλλά και το έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι ο Δήμος Πατρέων πρέπει να ανανεωθεί, να εμπιστευθεί νέα και ενθουσιώδη πρόσωπα, τα οποία, σε συνδυασμό με την εμπειρία ανθρώπων όπως ο Κώστας Χριστόπουλος, μπορούν να αλλάξουν πολλά στην πόλη που αγαπάμε”. έγραψε χαρακτηριστικά, παραθέτοντας τη φωτογραφία του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων.
Στην selfie φωτογραφία, οι δυο ΄άνδρες εμφανίζονται ευδιάθετοι, με τον κ. Χριστόπουλο να φαίνεται πως βρήκε όχι μόνο έναν λάτρη της τεχνολογίας που θα τον… μυήσει στα μυστικά των selfie φωτογραφιών, αλλά και έναν υπερπολύτιμο συνεργάτη, που θα πιστοποιήσει την στροφή της παράταξής του σε νέους και ικανούς Πατρινούς, που θα προσελκύσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.
πηγή : flashstars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...