Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Σπύρος Γιαννόπουλος ανεβάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων - Αποτέλεσε το .."colpo grosso" του Κώστα Χριστόπουλου !


Διαβάζουμε σε καθημερινή βάση την μακρά λίστα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που αποφάσισαν να ασχοληθούν τελικά με τα κοινά της πόλης τους . Το ίδιο σκηνικό θα λέγαμε πως εξελίσσεται και στα πολιτικά δρώμενα της Αχαϊκής πρωτεύουσας , με δεκάδες νέους αυτή τη φορά να δηλώνουν βροντερό..."παρών" !


Σε πρόσφατη ολιγόλεπτη συζήτηση του Hlias-Tsipas blog με τον φιλόδοξο -για την την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας - Κώστα Χριστόπουλο , ο ίδιος μας ξεκαθάρισε πως προσωπική του επιλογή ήταν και θα συνεχίσει να παραμένει να δοθεί επιτέλους το βήμα στη νέα γένια . Σε μια νένα γενιά όπου θα την χαρακτηρίζαμε ως αρκετά άτυχη , αφού οι πολιτικές ενέργειες των προηγούμενων κυβερνήσεων οδήγησαν την χώρα σε μια αρκετά οδυνηρή κατάσταση , όπου ο Ελληνικός λαός κατάντησε έρμαιο των ορέξεων της σκληροπυρηνικής ευρωπαϊκής ραχοκοκαλιάς . Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πάτρα" μεταξύ των ονομάτων εκείνων που θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους , ήταν και αυτό του Σπύρου Γιαννόπουλου , η παρουσία του οποίου ανεβάζει αρκετά ψηλά των πήχη των απαιτήσεων . 

Αν και αρκετά νεαρός σε ηλικία , ο ίδιος έχει καταφέρει να δώσει τα διαπιστευτήρια του . Αποτελεί μέλος της ΟΝΕΔ καθώς και μέλος της φοιτητικής παράταξης "ΔΑΠ" του ΤΕΙ Πατρών . Επίσης , ξεχωρίζει η παρουσία στον σύλλογο του Αιμοδότη της πόλης , καθώς και η ενασχόληση του με μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων . Τέλος , να σας πληροφορήσουμε πως είναι τελειόφοιτος της σχολής "Ηλεκτρολόγων - Μηχανικών" στο ΑΤΕΙ Πάτρας . Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία του Σπύρου Γιαννόπουλου ως υποψήφιου διαμερισματικού συμβούλου με την "Νέα Πάτρα" του Κώστα Χριστόπουλου , 

Σας συνιστούμε το προαναφερόμενο όνομα να το αποθηκεύσετε στην σκληρή μνήμη του μυαλού σας , αφού το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας απασχολήσει αρκετά ευχάριστα και στο κοντινό μέλλον . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...