Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Κωφών Ν.Δ Ελλάδος !


Μέσα από την επίσημη σελίδα τους που διαχειρίζονται στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης , το Σωματείο Κωφών Ν.Δ Ελλάδος προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση .

Διαβάστε την αποκλειστικά μέσα από το Hlias-Tsipas blog .

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ,ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΒΡΑΔΥ……..ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΜΠΩΝ 8 ΔΙΠΛΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥΒΛΑΣ. ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΩΦΩΝ ΠΑΤΡΑΣ , ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΛΠ. ΣΕ ΕΝΑ...ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ......ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΦΩΝ ΒΑΡΗΚΟΩΝ Ν/Δ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.Ο (ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ)ΑΛΛΕΓΓΗΥ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΕΛΛΟΝ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΚΗΣ ΒΑΒΒΑΡΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΩΦΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...