Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πάτρα : Η Μαρία Ρήγα ευχαριστεί δημόσια τον Αντιδήμαρχο Έργων , Βασίλη Λοτσάρη - Δείτε τον λόγο !


Το σωματείο Κωφών και Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η Γραμματέας αυτών , η Μαρία Ρήγα ευχαριστούν δημόσια τον νυν δήμαρχο Πατρέων , Γιάννη Δημαρά , για τις άμεσες ενέργειες ανάπλασης που πραγματοποιούνται στο κέντρο που στεγάζονται τα γραφεία τους !

Τα συνεργεία του δήμου έχουν εντατικοποιήσει τον ρυθμό των εργασιών που εκτελούνται σε καθημερινή βάση , εξέλιξη αρκετά σημαντική για τα άτομα εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αντίστοιχου χαρακτήρα . Επίσης , να σας τονίσουμε πως η Μαρία Ρήγα απέδωσε τα εύσημα σε όσους στάθηκαν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό τους , με τον Αντιδήμαρχο Έργων , Βασίλη Λοτσάρη , καθώς και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας κ. Γιώργο Σιγαλό , φυσικά να έχουν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα . Πάντως , οφείλουμε να σας διευκρινίσουμε πως και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι της πόλης , όπως είναι οι Μασαράς , Φίλιας , Βαφέας ,  καθώς και οι προσωπικοί σύμβουλοι του κυρίου Δημαρά ( Αλαμόλας - Στανίτσας ) ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα στο αίτημα του παραπάνω συλλόγου .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...