Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Δείτε την δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων και θα βάλετε τα γέλια!!! Για πόσο ΒΛΑΚΕΣ μας περνάνε;;;

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Δείτε την δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων και θα βάλετε τα γέλια!!! Για πόσο ΒΛΑΚΕΣ μας περνάνε;;;

Μπορεί όλη η βάση της ΝΔ στην Αθήνα να έχει πάει στον Κακλαμάνη, ο Άρης όμως σύμφωνα με την VPRC ξεπερνά τα ποσοστά της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας μόνος του!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά πλησιάζει τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος απολαμβάνει, κόντρα στην λογική, την πρώτη θέση. Στην ίδια έρευνα, πτωτική είναι η πορεία του Ηλία Κασιδιάρη που συγκεντρώνει μονοψήφιο αριθμό στην πέμπτη θέση, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρά ότι έχει συσπειρώσει την πλειοψηφία του κεντροδεξιού χώρου και όχι μόνο, φέρεται να βρίσκεται στο 8%.
Δείτε τώρα ένα παράδοξο, για να αντιληφθείτε την προχειρότητα με την οποία λειτουργούν, λόγω πανικού, πλέον οι εταιρείες δημοσκοπήσεων: Στην Αθήνα σύμφωνα με την VPRC ο Άρης Σπηλιωτόπουλος συγκεντρώνει 17% την ιδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει στις Ευρωεκλογές, στην ίδια εκλογική περιφέρεια,  15,4% .
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλαδή «εμπνέει» ως προσωπικότητα και τον προτιμούν για Δήμαρχο τους, όχι μόνο το σύνολο των υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας (15,4%) αλλά και ένα επιπλέον 1,6% . Μπράβο Άρη, δεν σου το είχαμε, με τέτοιες επιδόσεις πρέπει εσύ να είσαι ο Αρχηγός της «Νέας Ελλάδας».
Όλα αυτά ενώ ο κόσμος το έχει βούκινο πως στο Β”  γύρο της Αθήνας θα βρεθούν Κασιδιάρης & Κακλαμάνης, μια εξέλιξη που σε συνδυασμό με τα πραγματικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Μείνετε συντονισμένοι,  η νύχτα των μεγάλων μαιχαιριών πλησιάζει..
www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...