Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΤΡΑ : Θρήνος στην οικογένεια του Δημάρχου-"Έφυγε" η μητέρα της συζύγου του-Αναχώρησε μαζί με την συζυγό του εκτάκτως το πρωί για Ιταλία


Αναχώρησε ξαφνικά από την Πάτρα ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς καθώς από χθες η οικογένεια του θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της συζύγου του Μαριλένας Πεζερίκο.


Η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε χθες από την ζωή στην Ιταλία και ο Δήμαρχος Πατρέων αναχώρησε εκτάκτως στις έξι σήμερα το πρωί προκειμένου μαζί με την σύζυγο του να μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της και να παραστούν στην κηδεία της εκλιπούσης .
Ο κύριος Δημαράς αναμένεται να επιστέψει αύριο στην Πάτρα αφού όπως είναι γνωστό οι υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλές. Είναι γνωστή όμως παράλληλα η αγάπη που τρέφει στην οικογένεια της αγαπημένης του συζύγου.
Εκφράζουμε στον Δήμαρχο και στην σύζυγο του τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη απώλεια της μητέρας της Μαριλένας Πεζερίκο.

πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...