Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τώρα θυμήθηκε ο Γλέζος τις γερμανικές αποζημιώσεις;


Δεν έχουμε πρόβλημα να τα βάζουμε με τον οποιοδήποτε, όσα κι αν έχει προσφέρει, προκειμένου να βγάζουμε προς τα έξω αλήθειες. Κι αυτό το έχουμε αποδείξει. Για αυτό θα σας αναφέρουμε μερικές ιστορικές αλήθειες και τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε μόνοι σας.

Ακούσαμε από το ΣΥΡΙΖΑ πως επέλεξε τον Μ.Γλέζο ως υποψήφιο για το ευρωψηφοδέλτιό του, προκειμένου να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημειώσεων. Ένα θέμα το οποίο ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά.
Με την πρώτη ανάγνωση, μας φάνηκε καλή ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ. Με μια δεύτερη όμως και αφού ανατρέξαμε στο βιογραφικό του Γλέζου είδαμε το εξής:
«…Στις βουλευτικές εκλογές του 1981 και του 1985, όπου η ΕΔΑ αποφάσισε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο Μ. Γλέζος εκλέχτηκε βουλευτής Αθηνών. Το 1984 έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…»(πληροφορίες από το wikipedia).
Και αναρωτιόμαστε: Γιατί δεν έθεσε τότε -πριν 30(!!!) ολάκερα χρόνια- το θέμα των γερμανικών αποζημειώσεων, ο Μ.Γλέζος;;; Τότε, που η Ελλάδα ήταν και σε πιο ισχυρή θέση και αν μη τι άλλο, θα ήταν και ακόμη πιο επίκαιρο ζήτημα, 30 χρόνια πριν…;
πηγή : Χ-είρων - flogit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...