Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Καυκάς τόλμησε και δήλωσε «Παρών» για την Πάτρα : Αναφέρθηκε μπροστά στον Γιάννη Δημαρά , στο .."καυτό' ζήτημα της "Πλαζ' !


Δεν έχει περάσει αρκετή ώρα από στην στιγμή εκείνη που τελείωσε το λεγόμενο καθοδηγητικό ..."φροντιστήριο" που φρόντισε να κάνει ο νυν Δήμαρχος Πατρέων , Γιάννης Δημαράς , προς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα κατέβουν στο ψηφοδέλτιο του . 


Θα την χαρακτηρίζαμε ως μια άτυπη συγκέντρωση μόνο για λίγους εκλεκτούς , όπου ο λόγος δόθηκε στον καθέναν συνεργάτη του ξεχωριστά . Μάλιστα , ο γνωστός σε όλους μας , Γιάννης Καυκάς , ανέβηκε πάνω στο βήμα , όπου αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που πραγματικά πονάει ο Πατραϊκός λαός , με την συνολική διαχείριση της Πλαζ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο . Περιττό να σας αναφέρουμε πως με το που τελείωσε η ομιλία του , όλοι οι παρευρισκόμενοι της αίθουσας τον χειροκρότησαν πολύ ένθερμα .

Δείτε αποκλειστικό βίντεο μέσα από το Hlias -Tsipas blog - ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...