Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο γείτονας δήμαρχος του Ηλία Ψινάκη που έχει σαρώσει!

tromaktiko1

Στον δήμο Μαραθώνος η υποψηφιότητα Ψινάκη «σαρώνει» στο εκλογικό σώμα.

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί και οι πολίτες συνωστίζονται στις εκδηλώσεις της δημοτικής του παράταξης…
Δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο ο star της showbiz. Απευθύνει λίγα λόγια στους παρισταμένους και φεύγει. Τα επιμέρους προβλήματα τα αφήνει στους συνεργάτες του.

Υπάρχει όμως ένας «γείτονας» υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που και αυτός «σαρώνει» στο εκλογικό του σώμα. Διαφορετικός, αλλά εξίσου συναρπαστικός
Το όνομα αυτού Ευάγγελος Μπουρνούς.
Νεανική παρουσία, βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, εμπειρία δημόσιας διοίκησης, δυνατό λόγο, όραμα, χωρίς καμία κομματική στήριξη και με δυνατά στελέχη φαίνεται ξεκάθαρα ότι «παίρνει κεφάλι» στην κούρσα των εκλογών και απογειώνεται καπαρώνοντας τη θέση για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Οι αντίπαλοί του αδύναμοι στην κατ’αντιπαράσταση αντιμετώπιση και στα debate, όταν μιλούν live, μοιάζουν με φιγούρες που βγαίνουν από παλιά κόμικς,.
Ο νυν δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χριστόπουλος παρουσιάζεται στην εκλογική αναμέτρηση αδύνατος, ανίσχυρος και με πολλούς άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς, οι οποίοι αρχίζουν με το στερητικό α- αλλά κυρίως παρουσιάζεται με μηδενικό έργο ενώ ο παλιός κοινοτάρχης Αδαμόπουλος εγκλωβισμένος σε παλιές πρακτικές δεν μιλάει για το δικό του έργο, που και αυτό αναζητείται, αλλά αντιδικεί με τον σημερινό δήμαρχο ανταλλάσοντας επιστολές μαύρης διαφήμισης και ο χορός καλά κρατεί.
Δεν καταλαβαίνουν φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει νέο αίμα. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, Ηλίας Ψινάκης και Βαγγέλης Μπουρνούς απολαμβάνουν αποδοχής στους γειτονικούς δήμους Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου.
Αποδοχής Τελεία και παύλα…
Πηγή : flogit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...