Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μουσάτος και με φόρμες ταξίδευε ο Βουλγαράκης !




Mε το festos palace από το Ηράκλειο στην Αθήνα ταξίδευε χθες το βράδυ ο Γιώργος Βουλγαράκης, σύμφωνα με αναγνώστη του flogit.


Όπως μαθαίνουμε, ο πρώην υπουργός καθόταν στο εστιατόριο του πλοίου μαζί με την γυναίκα του Κατερίνα Πελέκη, αλλά και την μικρή τους κόρη.
Μάλιστα, επέλεξαν γωνία, προκειμένου να μην γίνονται αντιληπτοί από τους επιβάτες. Παρ” όλο που ο πρώην υπουργός του «ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» φορούσε φόρμες και ήταν μουσάτος, δεν ήταν αρκετό για  να καμουφλαριστεί, καθότι ψηλός, και «αυγοκέφαλος» σαν τον Δένδια.
Μόλις τέλειωσε το γεύμα του, το ζεύγος Βουλγαράκη αποσύρθηκε στην καμπίνα του, προφανώς για να αποφύγουν πιθανά γιουχαΐσματα από τους πολίτες,  αφού η πολιτική του καριέρα στιγματίστηκε, λόγω της πολύκροτης υπόθεσης  με το Βατοπέδι.
Μπορεί ο Γ. Βουλγαράκης  να θέλει να γυρίσω πίσω… ωστόσο, αντιλαμβάνεται ότι η πόρτα της πολιτικής έχει κλείσει οριστικά, αφού πλέον έχει απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...