Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πάτρα: Οι "Ελληνάρες" που παρκάρουν στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου… προκαλούν - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι "Ελληνάρες" που παρκάρουν στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου… προκαλούν - ΦΩΤΟ  Έντονα τα παράπονα από τους πεζούς

Μηδενικό σεβασμό προς πεζούς, αναπήρους και μητέρες με καροτσάκια που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ανεμπόδιστοι το πεζοδρόμιο, δείχνουν ορισμένοι από τους Πατρινούς που πίνουν τα Σαββατοκύριακα τον καφέ τους στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα καταστήματα της περιοχής γεμίζουν από κόσμο, κάποιοι όμως από τους οδηγούς έχουν την κακή συνήθεια να θέλουν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους έξω ακριβώς από την καφετέρια για να μην περπατήσουν αλλά και για να κάνουν επίδειξη.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία τα οχήματα κάνουν… «πάρτι» στο πεζοδρόμιο εμποδίζονταν όσους δικαιούνται να περπατούν πάνω του.
Τα παράπονα των συμπολιτών για την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας μικρής μειοψηφίας είναι έντονα ενώ επισημαίνουν ότι η αστυνομία είναι… άφαντη! 
Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως το συγκεκριμένο θέμα που .."δανειστήκαμε" από το thebest.gr , ναι μεν αναμένεται να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε ορισμένους - εκτός τόπου και χρόνου- τύπους , όμως από την άλλη πλευρά αποτελούν καθημερινό φαινόμενο για την πόλη της Πάτρας περιστατικά αντίστοιχου περιεχομένου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...