Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Ο λόγος που απάντησα "Όχι" στην πρόταση του Αποστόλη Κατσιφάρα!»

Ο διαχειριστής έκδοσης του patra gossip-news.gr , Ηλίας Τσίπας , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφερόμενος στην πρόταση που δέχτηκε από τον νυν Περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας , Αποστόλη Κατσιφάρα , για κοινή πολιτική συμπόρευση .



Σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να εκφραστώ δημόσια για την μέχρι στιγμής πορεία που σημειώνουν οι αυτοδιοίκητες εκλογές ( Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές 2014 ) , προσωπικά προτιμώ να εστιάζω στον καταλυτικό παράγοντα της συμμετοχής των νέων ανθρώπων , εκείνων που έχουν πραγματικό όραμα , επιμονή , υπομονή , θέληση και κυρίως γνώσεις για την μεγάλη επιτακτική αλλαγή . Είμαι της άποψης πως παραμένοντας για ακόμη μια φορά ληθαργικοί και απαθείς στους καναπέδες μας , δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα . Αντιθέτως , είναι το κατάλληλο timing να φανούμε αντάξιοι του εαυτού μας , παίρνοντας επιτέλους στα χέρια μας την τύχη και τα κλειδιά των πόλεων που έχουμε γεννηθεί , που έχουμε μεγαλώσει , που έχουμε σπουδάσει , που έχουμε ερωτευτεί και αγαπήσει . 

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η άκρως τιμητική πρόταση που μου έθεσε ο νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , Αποστόλης Κατσιφάρας , καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης , Γρηγόρης Αλεξόπουλος , προκειμένου να κατέβω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη , " Δικαίωμα στην πρόοδο" . Ομολογουμένως προτάσεις αντίστοιχου χαρακτήρα σε βάζουν σε σκέψη να το σκεφτείς λίγο καλύτερα το όλο ζήτημα , πράγμα το οποίο έκανα για κάποιες ώρες . Η απάντηση μου όμως , ήταν αρνητικού περιεχομένου , συμβαδίζοντας με εκείνη που είχα επιλέξει να δώσω τόσο στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων , Κώστα Χριστόπουλο , όσο και στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη , Σάββα Θεοδώρου , που πρόσκεινται στην «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»  του Γιάννη Ζαφειρόπουλου . 


Με λίγα λόγια όπως είχα αναφερθεί - προ ολίγων ημερών - και στην προσωπική μου σελίδα που διατηρώ στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης , " ΔΕΝ ΣΚΠΟΠΕΥΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...