Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κωνσταντίνος Μαρκέτος : Έτσι απάντησε στον Γιάννη Δημαρά για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Κώστα Χριστόπουλο , περί των περιουσιακών στοιχείων !


"Πρώτο Θέμα" στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης αναμφίβολα και αποτελεί η πολύ άγρια κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες , με αφορμή τις αποκαλύψεις του πόθεν έσχες που δημοσίευσε ο Γιάννης Δημαράς , όσον αφορά έναν από τους πιο φιλόδοξους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της πόλης , τον Κώστα Χριστόπουλο φυσικά !


Ο δεύτερος σε καμία περίπτωση δεν έμεινε άπραγος ούτε ληθαργικός , αλλά έδωσε την δική του απάντηση στον Δήμαρχο της πόλης , όπως φυσικά έκανε και η γυναίκα του . Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του , με τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο να θέτει τα δικά του ερωτήματα προς τον κύριο Δημαρά .

Διαβάστε την απάντηση που εξέδωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ που διατηρεί στο facebook :

"Κρίμα κ Δήμαρχε...το ταμείο παει βόλτα και στο γραφείο σας περιμένουν καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα που εσείς δεν στέλνετε...και η επίθεση γίνεται σε περιουσία προ πολίτικης;;;κρίμα κ Δήμαρχε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...