Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η βράβευση του Γιάννη Καυκά από τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Χρυσόστομο - Μπροστά στους Γιάννη Δημαρά - Αποστόλη Κατσιφάρα !

400 δρομείς έλαβαν μέρος στον 1ος Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, ενορίας Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε την Κυριακή η ενορία του Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Χρυσοστόμου εις μνήμην του αοιδίμου Ιερέως π. Δημητρίου Αθανασόπουλου, οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε από τον κόσμο αυτό καθώς περισσότεροι από 400 δρομείς έλαβαν μέρος και κυρίως νέα παιδιά.

Ανάμεσα στις αντρικές συμμετοχές που ξεχώρισαν ήταν φυσικά και η παρουσία του παλαίμαχου βαλκανιονίκη , Γιάννη Καυκά , του οποίου του δόθηκε η δυνατότητα να θυμηθεί τα ένδοξα χρόνια της πλούσιας αθλητικής του δραστηριότητας . Μάλιστα , με το που τελείωσε η συγκεκριμένη εκδήλωση , ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη , "Τώρα για την Πάτρα" , βραβεύτηκε σε μια κίνηση καθαρά συμβολικού χαρακτήρα . Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση , είναι ένα μεγάλο ..."μπράβο" που ακόμη υπάρχουν νέοι με τόλμη και όραμα για την πόλη που γεννήθηκαν και μετέπειτα αγάπησαν . 

To Hlias-Tsipas blog κατάφερε να πληροφορηθεί για την παρουσία αρκετών πρώτων στελεχών-στενών συνεργατών του Γιάννη Δημαρά , όπως και το νυν Περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας , Αποστόλη Κατσιφάρα . 

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που κατάφερε να εξασφαλίσει το blog μας .

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...