Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Δολιοφθορά σε βάρος του Πατρινού Καρναβαλιού-"Σημεία και τέρατα" καταγγέλλει η Μαρία Κουρμπανά

Πάτρα: Δολιοφθορά σε βάρος του Πατρινού Καρναβαλιού-"Σημεία και τέρατα" καταγγέλλει η Μαρία Κουρμπανά  Τί δήλωσε στον Αντέννα Πάτρας 105,3

Δολιοφθορές σε βάρος της φετινής διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού κατήγγειλε η Μαρία Κουρμπανά, καλλιτεχνική διευθύντρια του θεσμού.
"Θα μπορούσαμε και καλύτερα" εκτίμησε για την συνολική εικόνα.
Μιλώντας στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και στην εκπομπή "φόρα παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή, η κυρία Κουρμπανά μίλησε ευθέως για άτομα που επιδίωξαν να θέσουν εμπόδια στην διοργάνωση, με επίκεντρο του στόχου το Καρναβαλικό Συνεργείο.
Η καλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού αποκάλυψε οτι στη διάρκεια των εντατικών προετοιμασιών της διοργάνωσης, κάποιοι παρενέβησαν με δόλιο τρόπο στο Καρναβαλικό Συνεργείο, γεγονός που είχε σαν συνέπεια να πλημμυρίσει τμήμα των εγκαταστάσεων και ανάμεσα στα άλλα να καταστραφούν οι καταστάσεις εργασίας.
Όλως τυχαίως, σύμφωνα με την κυρία Κορμπανά την επόμενη ημέρα έγινε έλεγχος στον χώρο από κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που αναζήτησε τις καταστάσεις εργασίας, οι οποίες όμως είχαν καταστραφεί.
Η κυρία Κουρμπανά επιφυλάχτηκε να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
Πάντως την Τετάρτη το μεσημέρι η κυρία Κουρμπανά θα είναι προσκεκλημένη και θα μιλήσει στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και στην εκπομπή "Φόρα Πάρτίδα"
Πηγή : Νίκος Σύφαντος - thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...