Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Αποκαλύπτει τα ονόματα των gay υποψήφιων δημάρχων



Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στα μέσα ενημέρωσης. Ο δημοσιογράφος, μετά την εξομολόγησή του ότι είναι οροθετικός, ανέφερε ότι ήταν συνοδός ανδρών για μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και ότι υπάρχουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που είναι ομοφυλόφιλοι.
Σε χθεσινή εμφάνισή του στο σταθμό Kontra, μέρος της οποίας προέβαλλε το Πρωινό, έρχεται να προκαλέσει και πάλι. Ο ίδιος κατονόμασε στον Γιάννη Παπαγιάννη έναν υποψήφιο λέγοντας ξεκάθαρα το όνομά του. Όταν ο παρουσιαστής του απάντησε «Είμαι 20 χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ και δε ξέρω κάτι τέτοιο», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε «Πρέπει να σας το πει δηλαδή;».
Στη συνέχεια, ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου, κατονόμασε και δεύτερο υποψήφιο.Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις αποτελούν φάουλ του και χτύπημα κάτω από την μέση, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτά τα λεγόμενα και ότι υπάρχει αντίκτυπος στην εκλογική διαδικασία.
Αντίθετα, η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι δεν αφορά τον κόσμο αν ο κάθε υποψήφιος είναι ή όχι ομοφυλόφιλος. Τότε, το ζευγάρι… συγκρούστηκε on air, χωρίς κανένας από τους δύο να «δώσει τόπο στην οργή».

thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...