Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δύο μαθητές από την Πάτρα έβαλαν μικρή "βόμβα" σε καφετέρια!



Δύο μαθητές Λυκείου της Πάτρας προσήχθησαν χθες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) με την κατηγορία ότι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, χαμηλότατης ισχύος, ο οποίος και ανεφλέγη σε εστιατόριο - μπάρ της Αθήνας!

Οι δυο μαθητές, της Β' τάξης Λυκείου της Πάτρας, είχαν μεταβεί στην Αθήνα στο πλαίσιο ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής. Κάποια στιγμή, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, αποσπάστηκαν από τους συμμαθητές και εκπαιδευτικούς τους και κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο - μπαρ στο οποίο και τοποθέτησαν χαμηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος αναφλέγη και προξένησε μικροζημιές στο κατάστημα.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή "Φόρα Παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Μετά την προσαγωγή των δυο μαθητών στην ΓΑΔΑ, εκπαιδευτικοί του σχολείου ήρθαν σε συνεννόηση τόσο με τους αστυνομικούς όσο και με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και συμφωνήθηκε αυτή η εφηβική επιπολαιότητα των δυο μαθητών να μην έχει συνέχεια, πέραν των κυρώσεων που προβλέπονται στο σχολικό περιβάλλον.

Έτσι, οι μαθητές αφέθηκαν ελέυθεροι και πλέον είναι η εκπαιδευτική κοινότητα εκείνη που θα αποφασίσει για τα περαιτέρω. Πάντως, και απο μέρους του ιδιοκτήτη του καταστήματος δεν υπήρξε διάθεση να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...