Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα στους… πεζόδρομους – Καβαλάνε πεζοδρόμια οι οδηγοί για ν’ αποφύγουν τα κολονάκια

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα στους… πεζόδρομους – Καβαλάνε πεζοδρόμια οι οδηγοί για ν’ αποφύγουν τα κολονάκια  Απίστευτα σκηνικά το μεσημέρι του Σαββάτου, Ρήγα Φεραίου και Κανάρη

Σκηνικά που δεν πάει το μυαλό σας εξελίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην διασταύρωση με τον άλλο πεζόδρομο εκείνον της Κανάρη. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά κυκλοφορούσαν κανονικότατα, σαν να μην συμβαίνει κάτι το παράξενο ή το παράνομο.
Συμπολίτες σημειώνουν μάλιστα, χωρίς δόση υπερβολής, ότι κάποια στιγμή προκλήθηκε (ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ) κυκλοφοριακό πρόβλημα αφού διασταυρώθηκαν δύο Ι.Χ. και ένα φορτηγό!
Ψάχνοντας λύση στο κομφούζιο ο οδηγός του φορτηγού καβάλησε το πεζοδρόμιο για να περάσει δίπλα από το κολονάκι που υπάρχει επί της Κανάρη και στην συνέχεια τον ακολούθησε και ο οδηγός του ενός Ι.Χ..
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τράβηξε στο σημείο το thebest.gr, τα πεζοδρόμια είναι κατεστραμμένα αφού όπως σημειώνουν συμπολίτες το παραπάνω περιστατικό δεν είναι η εξαίρεση αλλά δυστυχώς ο κανόνας της Πατρινής καθημερινότητας!
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...