Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του Γιώργου Σπαθαράκη – Θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας



Νεώτερη Ενημέρωση Αύριο το μεσημέρι στις 3.30 , από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας "Γεγονότα", Γιώργου Σπαθαράκη ο οποίος έφυγε σήμερα νωρίς το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην ΕΣΗΕΠΗΝ για λογαριασμό των άνεργων δημοσιογράφων. Τα χρήματα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στο λογαριασμό της Αlpha Bank: GR 3801405320532002101093485 Ο Γιώργος Σπαθαράκης - Δημοσιογράφος και εκδότης - «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 χρόνων δίνοντας σκληρή μάχη για δύο μήνες. Ο Κρητικός στην καταγωγή, αλλά πολιτογραφημένος Πατρινός, νοσηλευόταν από τα Χριστούγεννα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Ο Γιώργος Σπαθαράκης ήρθε στην Πάτρα από το Ηράκλειο της Κρήτης από όπου καταγόταν για σπουδές στη σχολή Πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου. Εντάχθηκε από νωρίς στο δημοκρατικό κίνημα και είχε έντονη παρουσία στη δράση του φοιτητικού κινήματος ως μέλος του Δημοκρατικού Αγώνα και στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και του ΚΚΕ Εσωτερικού. Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Ανυφαντή με την οποία μαζί όπως και με άλλους δημοσιογράφους ξεκίνησαν την εφημερίδας «Γεγονότα» Στο πλευρό του ήταν το τελευταίο διάστημα η γυναίκα του, συνεργάτες αλλα και φίλοι του. Δίπλα του βρισκόταν και ο γνωστός χειρουργός - καθηγητής Διονύσιος Καραβίας ο οποίος τον στήριξε με την επιστημονική του κάτάρτιση αλλα και ιδιαίτερα με ανθρώπινη ευαισθησία. 

Πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...