Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εθελοντές έσωσαν σκυλάκι στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ



Άμεση ήταν η κινητοποίηση σήμερα από την ομάδα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ σε συνεργασία με τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ όταν ενημερώθηκε μέσω του Paizotopοs.gr για ένα σκυλάκι σκελετωμένο , που κινείτο το πρωί στην περιοχή Κουρλαμπά της Πάτρας.


Αναγνώστης έστειλε φωτογραφία αυτού του σκυλιού τη στιγμή που το βρήκε και του έδωσε λίγη τροφή και νερό. Καθώς δε γνώριζε σε ποια κρατική υπηρεσία να απευθυνθεί , ενημέρωσε τον paizotopos.gr γνωρίζοντας ότι είναι ένα portal ευαισθητοποιημένο στα ζώα , τη διαβίωση και τη διάσωσή τους.

Η ανταπόκριση της ομάδας ΑΔΕΣΠΟΤΟI ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ που εδώ και πολύ καιρό έχει αφιερωθεί στην περίθαλψη άρρωστων, υποσιτισμένων, αδέσποτων σκύλων ήταν ακαριαία .Η ομάδα , ενώ πια είχε νυχτώσει, κατάφερε να εντοπίσει το εν λόγω σκυλάκι ,καθώς κι ένα άλλο που ήταν σε αθλιότερη κατάσταση .

Το πρώτο οδηγήθηκε σε κτηνίατρο της Πάτρας , όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Το δεύτερο , δυστυχώς , ήταν τόσο φοβισμένο που δεν κατάφεραν να το οδηγήσουν στον κτηνίατρο.

Το Paizotopos.gr ευχαριστεί θερμά αρχικά τον ευαισθητοποιημένο αναγνώστη που δεν αδιαφόρησε ,όπως πολλοί από όσους σήμερα το πρωί περνούσαν από την περιοχή, και του έδωσε τη δυνατότητα να σωθεί Κυρίως όμως ευχαριστούμε την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ και τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ που με εθελοντικό ζήλο έσπευσαν να χαρίσουν τη ζωή στο αξιαγάπητο αυτό ζωάκι.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...