Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τελειώνουν Στέφενς-Δέλλας! Ποιοι αναλαμβάνουν



Τις τελευταίες μέρες έχει βουίξει η πιάτσα ότι ο Φερνάντο Σάντος αρνήθηκε την Εθνική ομάδα για χάρη του ΠΑΟΚ. Δεν είναι, πια, απλά μια φήμη, ή μια ανεπιβεβαιώτη πληροφορία. Είναι, πλέον, ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Ο σκύλος το "γαυγίζει" με κάθε βεβαιότητα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά το Μουντιάλ, για να επιστρέψει στην Τούμπα.
Ο Σάντος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και, όπως έμαθε ο σκύλος, είναι πανευτυχής που θα γυρίσει το καλοκαίρι στον Δικέφαλο. Ο λόγος είναι ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρό αφεντικό, πλάνο και χρήματα για μεταγραφές και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ΠΑΟΚ (του Ζαγοράκη) που ανέλαβε το μακρινό 2007, όταν απολύθηκε από την Μπενφίκα.
Απλά στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν τα επόμενα αποτελέσματα να "φάνε" τον Στέφενς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους... Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει βγει προς τα έξω ότι ο Ολλανδός "παίζει το κεφάλι" του στο ματς με την Μπενφίκα! Τι πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση μέσα στο "Ντα Λουζ";
Αυτά με τον ΠΑΟΚ. Πάμε τώρα και στην ΑΕΚ. Και εδώ ο σκύλος μύρισε ΠΡΩΤΟΣ την αλλαγή προπονητή. Ο νέος τεχνικός της Ένωσης στη Football League έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό δεν αλλάζει. Ο Τραϊνός Δέλλας έκανε την ...αγγαρεία να κοουτσάρει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και πλέον, για τα δύσκολα, θα αναλάβει ο -πολύ πιο έμπειρος- Σάκης Τσιώλης.
Είναι οριστικό και πολύ δύσκολα θα το μετανιώσει ο Τίγρης. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη φιλοδοξία όχι μόνο να ανεβάσει την ομάδα και πάλι στα σαλόνια, αλλά και να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης κάνοντας πρωταθλητισμό.

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...