Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο "Πίκολο" στο πλευρό του Μικελάτου

Ο "Πίκολο" στο πλευρό του Μικελάτου

Στο τελευταίο παιχνίδι της Δόξας Ν.Μανωλάδας με τον Ατρόμητο Αχαΐας, ο Δημήτρης Μικελάτος ήταν σκόρερ ενός εκ των τεσσάρων τερμάτων για τους "μαυραετούς". Ο Μικελάτος όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του Βαγγέλη Δημητρόπουλου έτρεξε προς το μέρος των φανατικών της Δόξας και πανηγύρισε.
Ανάμεσα στο πλήθος, ξεχωρίσαμε και τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, Νίκο Παναγιωτόπουλο που βρίσκεται εκεί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Μανωλάδας, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες του παιδικού του φίλου, Δημήτρη Μικελάτου.
Η φιλία τους βέβαια είναι γνωστή εδώ και χρόνια και μάλιστα στο facebook ,  ο ένας πειράζει τον άλλον, παρότι αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές κατηγορίες και σε διαφορετικές Ενώσεις.
Να σημειωθεί πως ο Μικελάτος ανταποδίδει τη στήριξη του Νίκου, καθώς τον βλέπουμε σε παιχνίδια του Διαγόρα Βραχνεϊκων, ομάδα που έχει αγωνιστεί και ο ίδιος κατά το παρελθόν.

Πηγή : patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...