Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο κόσμος της Πάτρας αγκάλιασε την Εθνική πόλο - Στην μεγάλη εξέδρα του "Αντώνης Πεπανός" βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι

Ο κόσμος της Πάτρας αγκάλιασε την Εθνική πόλο - Στην μεγάλη εξέδρα του "Αντώνης Πεπανός" βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι Η Εθνική μας, αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα

Ανταποκρίθηκε ο κόσμος της Πάτρας και τίμησε με την παρουσία του την Εθνική μας ομάδα που αγωνίστηκε στην πόλη του. Στην μεγάλη εξέδρα του «Αντώνης Πεπανός» βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι που συμπαραστάθηκαν ζεστά στις προσπάθειες των διεθνών μας.
Μάλιστα το θερμό χειροκρότημα απέσπασε και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ουγγαρία, κατά την παρουσίαση των διεθνών, με το κοινό της Πάτρας να αποδεικνύει την παιδεία του για το άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε μια πόλη με ιστορία στο άθλημα.
Το τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα περιελάμβανε μεταξύ των άλλων χορευτικά από ομάδα φοιτητών, σε ελληνικές λαϊκές νότες.
* Αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκώλης στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ με τη σειρά της η Ομοσπονδία τίμησε τον Νίκο Βασιλείου για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση της διαιτησίας.
* Την παρθενική του συμμετοχή στην 13άδα της Εθνικής μας ομάδας, πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Εκτός 13άδας έμειναν ο Στέφανος Γαλανόπουλος και ο Γιώργος Δερβίσης.
Η Εθνική μας, αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...