Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τι έκανε ο Χριστόδουλος Ξηρός στα Βραχνέϊκα; Με ποιους έπινε ούζα;




Την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, καταδικασθέντα για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορός Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Προσέθεσε πως πρόκειται «για πολιτική απόδραση» που είναι «συνεπής» με την πολιτική του δράση και τις απόψεις του για την ελευθερία.

«Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του», συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης. «Σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα», προσέθεσε.
Υπογράμμισε ωστόσο πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον πελάτη του. Τι σχέση είχε με την Πάτρα ο Χριστόδουλος Ξηρός; Ερχόταν συχνά πριν την σύλληψή του και επισκεπτόταν τον κουμπάρο του έναν Αφρικανό που τότε έπαιζε κρουστά στο νυχτερινό κέντρο Χάραμα. Οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων εκεί που έμενε και σύχναζε ο κουμπάρος του, είχαν γνωρίσει τον Χριστόδουλο Ξηρό. Ο οποίος καθόταν σε ψαροταβέρνα της περιοχής και απολάμβανε τους εκλεκτούς μεζέδες μαζί με την παρέα του. Οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων δηλώνουν πως ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν εύθυμος άνθρωπος και πολύ καλός στην παρέα. Κανείς φυσικά δεν είχε υποψιαστεί πως ήταν ενεργό μέλος της 17 Νοέμβρη. Να θυμίσουμε ότι όταν είχαν ξεκινήσει οι συλλήψεις, μέλη της αντιτρομοκρατικής είχαν έρθει στα Βραχνέικα και είχαν προσαγάγει και τον Αφρικανό μουσικό, κουμπάρο του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση της τρομοκρατίας.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...