Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πόσοι Πατρινοί πήγαν σε οίκους ανοχής τις ημέρες των εορτών;



Τι και αν υπάρχει κρίση, ο  Έλληνας δεν το έβαλε κάτω! Μάλιστα τις ημέρες των εορτών, οι περισσότεροι Πατρινοί όχι απλά ξεφάντωσαν αλλά… αρκετοί «ξέδωσαν» και στους οίκους ανοχής της περιοχής. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως στους οίκους ανοχής της περιοχής, οι ιερόδουλες… δεν προλάβαιναν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η κίνηση αυξήθηκε τόσο πολύ, που κάθε κοπέλα δεχόταν στο κρεβάτι της (στη βάρδιά της (30 με 40 άνδρες) ενώ υπήρχε και ουρά… στην αναμονή!

Κάποιες από τις κοπέλες έκαναν… τον σταυρό τους για την αύξηση της κίνησης και μάλιστα αναρωτιόντουσαν… που βρέθηκαν τόσοι πελάτες! Φαίνεται όμως πως οι πατρινοί θέλησαν να «ξεδώσουν» για τα καλά τις ημέρες των αργιών και εορτών. Έτσι εκτός από τα ποτά και τα ξενύχτια, αποφάσισαν να δώσουν και «ροζ» τέλος στην διασκέδασή τους.
Οι τιμές στα συγκεκριμένα σπίτια ξεκινούν από 30 ευρώ (το απλό «πρόγραμμα») και ανεβαίνουν όσο ο πελάτης ζητά κάτι πιο «έξτρα»!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...