Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο ψευτοπαράγοντας της δισκογραφίας… η βαζελίνη και η έντεχνη καψούρα του

Ρε τι τραβάμε…
Φαίνεται πως ο «ψευτοπαράγοντας» της δισκογραφίας με τον οποίο ασχοληθήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν θορυβήθηκε πολύ και μάλιστα εκτόξευσε και απειλές.
Τι είπε ο μεσήλικας που δεν μπορεί να χωνέψει ότι μεγαλώνει; Ότι θα φροντίσει κάποιοι να έχουν πρόβλημα με τις αιμορροΐδες τους-μη ξεχάσεις τη βαζελίνη αδερφέ- και πως θα πληρώσουν ακριβά όσοι απλά κάνουν ρεπορτάζ…
Είναι δε τόσο το παραμύθι που πουλάει εντός ομίλου που δείχνει να μην πολυιδρώνει το αυτί του.Έτσι λοιπόν είπαμε σήμερα να συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας.
Και ξέρετε γιατί; Διότι παρά τους ατέλειωτους διασυρμούς που έχει δεχτεί… παρά τις ουκ ολίγες πόρτες εξόδου που έχει δεί… από όποιο πόστο κι αν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια που τον έχει ανεχτεί η Ελληνική μουσική καταφέρνει με ψέμματα και γλυψίματα σε συνδιασμό με την άγνοια των αφεντικών του να το παίζει παράγοντας. Κι αυτό είναι κατάντια.
Ας ξεδιπλώσουμε λοιπόν το «ταλέντο του» και τα ουκ ολίγα κατορθώματά του. Το «αγόρι» συνηθίζει να κάνει ραντεβού με νέες τραγουδίστριες που τις οδηγεί –με το δικό του μέσον- σεstudios για να τις ακούσει και να τις αναλάβει. Μάλλον η σύζυγος δεν φτάνει… ή πλεόν δεν καλύπτει τις ανάγκες του…
Παράλληλα με τις «λοιπές δραστηριότητες» διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του ‘’έντεχνη’’ τραγουδίστρια την οποία μάλιστα προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει παντού. Τόσο σε συνεργασίες με πολύ γνωστό τραγουδιστή, όσο και με την συμμετοχή της σε κριτική επιτροπή talent show.
Εκτός από αυτά βέβαια έχουμε κι άλλα κατορθώματα. Είναι αλήθεια ότι ο τυπάρας αυτός ξεζούμισε νεαρή άσημη τραγουδίστρια-αλλά με μεγάλο στόμα -και αφου την υποχρέωσε να ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για την παραγωγή χρησιμοποίησε κι ‘’ενδιάμεσο’’ φίλο του για να κυκλοφορήσει …εντελώς ‘’αθώα’’ τη δουλειά της.
Προσεχώς τα επόμενα
Πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...