Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Βαρβαρέσος: Δεν σκότωσα τον Φράγκο - Που κρυβόταν μέχρι την ημέρα που παραδόθηκε;



Αρνείται κάθε σχέση με τη διπλή δολοφονία στην Πάτρα ή με «νονούς» της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά παραδέχθηκε 13 ληστείες τραπεζών ο Δημήτρης Βαρβαρέσος, ο οποίος παραδόθηκε στην Ασφάλεια πριν μερικές ημέρες.
Για τον νεαρό Πατρινό (με καταγωγή από την Αμαλιάδα) ο οποίος μπήκε νωρίς στην παρανομία έχουν ακουστεί πολλά, όμως λίγα έχουν αποδειχτεί. Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο 23χρονος έχει διαπράξει μαζί με τον -επίσης κρατούμενο- συνεργό του Θεμιστοκλή Δήμου περισσότερες από 13 ληστείες τραπεζών σε Αθήνα, Πάτρα, Ρόδο και Ναύπακτο.
Οταν ο Βαρβαρέσος εμφανίστηκε στο τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής το πρώτο πράγμα που τον ρώτησαν οι αστυνομικοί ήταν η ενδεχόμενη σχέση του με τη διπλή δολοφονία Φράγκου και Συνούρη έξω από το μπαρ Bijoux στην οδό Σταχτούρη, στην Πάτρα. Ομως, ο Βαρβαρέσος αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με αυτή την υπόθεση και αποδέχτηκε μόνο τις ληστείες, για τις οποίες έχει σε βάρος του εντάλματα σύλληψης.
Μετά τη σύλληψη του συνεργού του το καλοκαίρι στο Χαλάνδρι ο κλοιός γύρω από τον Βαρβαρέσο είχε αρχίσει να σφίγγει και -απ' ό,τι φαίνεται- είχε αντιληφθεί ότι δεν μπορούσε να κάνει βήμα. Ο ίδιος διέψευσε και τις πληροφορίες οι οποίες τον ήθελαν να έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με ένοπλες οργανώσεις, αν και κρυβόταν το τελευταίο διάστημα στα Εξάρχεια.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...