Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα : Εντατικοποιείται η τακτική της ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ από τις εκάστοτε τραγουδίστριες !

Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τον όρο της λέξης κονσομασιόν , τότε θα κατανοήσει πως ονομάζεται η διαδικασία εκείνη που απαιτείται να πληρώσεις κάποιον/α ως αντάλλαγμα , προκειμένου να δεχθεί να σου δώσει το λιγότερο .... σημασία . Φυσικά αυτό μπορεί να επιτυγχανθεί είτε μέσω των κερασμένων ποτών ( στα απλά μπαράκια ) , ενώ σε μεγαλύτερους χώρους όπως είναι τα πατροπαράδοτα μπουζουξίδικα , το όλο παιχνίδι συνίσταται στις ζημιές που θα πραγματοποιηθούν στον λεγόμενο λουλουδοπόλεμο !!! Να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε , πως βασική προϋπόθεση αποτελεί η ανάδειξη της αποκαλυπτικής εξωτερικής τους εμφάνισης , που φροντίζουν να προωθήσουν προς τα έξω .... Πόσες μα πόσες φορές έχουν αντικρίσει τα μάτια μας , την χ-ψ τραγουδίστρια να γυροφέρνει βόλτες στα τραπέζια των εκάστοτε "ζημιάριδων" πελατών , έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό και μόνο , το πως θα λάβουν ακόμη 5-6 περισσότερα πανέρια λουλουδιών ! Καριέρες και περαιτέρω καλλιτεχνική προώθηση σαφέστατα και δεν επιτυγχάνεται με τέτοιους μεθόδους , γιατί μετά ξεφεύγουν από την κατηγορία των καλλιτέχνιδων !

" Φάτε μάτια ψάρια " η αλλιώς " Από φωνή κορμάρα " !!!

Να σας ξεκαθαρίσουμε σαν Patra Gossip News .Gr , πως σε καμία περίπτωση δεν εστιάζουμε σε κάποιο συγκεκριμένο γυναικείο πρόσωπο , με την αναφορά μας να μην εμπεριέχει προσωπικές εμπάθειες . Πάντως θα ήταν άδικο η μπάλα να τις πάρει όλες , αφού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα . Άλλωστε ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει ... Τα συμπεράσματα δικά μας !

Πηγή : Patra Gossip News .Gr !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...