Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Βαρβαρέσος: «Παραδόθηκα γιατί έσφιγγε ο κλοιός»


«Αποφάσισα να παραδοθώ γιατί ένιωθανα σφίγγει ο κλοιός γύρω μου». Αυτό δήλωσε στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Βαρβαρέσος, που παραδόθηκε το Σάββατο το βράδυ στη ΓΑΔΑ λόγω των 15 ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούν σε βάρος του.


Η σύλληψή του οδήγησε στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση της ΕΛΑΣ σε Πάτρα και Αθήνα καθώς εξ αντικειμένου διατηρούσε τριβές με την οικογένεια Φράγκου και γι' αυτό τον λόγο οι αστυνομικές αρχές θα είχαν πολλά να τον ρωτήσουν.



Εκείνο που προκαλούσε αίσθηση ήταν η άνεση του νεαρού να προβαίνει σε ληστείες και γι' αυτό τον λόγο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να κτυπήσει σε 11 τράπεζες. Μάλιστα, σε μπλόκο που είχε στήσει η ΕΛΑΣ στο Χαλάνδρι, στις 28 Ιουνίου, ο Βαρβαρέσος είχε καταφέρει να διαφύγει με μεγάλη άνεση από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Είχε επιβιβαστεί σε ταξί το οποίο και εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου και τρέχοντας, μετέβη στο αντίθετο ρεύμα για να χαθεί στη συνέχεια. Από εκείνο το μπλόκο δεν είχε γλυτώσει ο συνεργός του Θεμιστοκλής Δήμου.



Οι αστυνομικές αρχές του Λεκανοπεδίου είχαν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύλληψη του Βαρβαρέσου, λόγω του μεγάλου αριθμού των ληστειών που είχε διαπράξει και επειδή εκτιμούσαν ότι ετοίμαζε ένα ακόμη κτύπημα το προσεχές διάστημα.



Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 5 Ιουλίου του 2013 με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τόσο του Βαρβαρέσου όσο και του Δήμου για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων για τις οποίες υπήρχε υπόνοια εμπλοκής τους.

Πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...