Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Πλήθος πιστών στον Άγιο Ανδρέα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πλήθος πιστών στον Άγιο Ανδρέα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Κορυφώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις για τον Πολιούχο

Πλήθος πιστών συρρέουν από το απόγευμα στο νέο Ι. Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα ενόψει της αυριανής του εορτής. Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:
Παρασκευής 29/11/2013 στις 6 το απόγευμα Μέγας πανηγυρικός εσπερινός ενώ θα ακολουθήσει η νυχτερινή Θεία λειτουργία στις 10 το βράδυ, πάντοτε στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου.
Σάββατο 30/11/2013 το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί η πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει η Θεία Δοξολογία και η λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα στους δρόμους της Πάτρας.
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ηγείται ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, με τον οποίο θα συγχοροστατήσουν οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, Γλυφάδος Παύλος και Ιερισσού Θεόκλητος.
Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από την δημοτική αρχή, λόγω κρίσης δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος το καθιερωμένο γεύμα προς τους επισήμους.
Για περισσότερα : www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...